midtsommernattFjellturer; bilder og beskrivelser fra diverse fjellturer vi har vært på. Kun sporadisk oppdatert for tiden før høsten 2007!

"Hver gang når jeg atter nærmere meg fjellene, breene og tindene, skyter livsmotet nye skudd og alt det der nede blir bare kvalm slapphet"
- Fridtjof Nansen, «Friluftsliv» 1916

 

 

ane aaseEt høydepunkt dette året var en flott tur til Melderskin, fjellperlen i Kvinnherad!

 

 

DSCN3007En flott tur dette året var langhelgen på Ustaoset i slutten av april, nydelig vær og flotte skiturer!

 

 

Store SølnklettenI september gikk vi på tur til Store Sølnkletten; gigantfjellet i Alvdal Vestfjell; et usedvanlig flott fjellområde øst for Rondane.

 

 

midtsommernattMidtsommernatt på Gravskardhøgda (1767) er kanskje den turen som stikker seg ut som den flotteste dette året. 

 

 

trolltungaEt høydepunkt ble turen til Trolltunga i august; før dette ble en turistmagnet. Omtrent ikke folk i området på turen og vi hadde Trolltunga helt for oss selv!

I september gikk vi også traversen mellom Bjørndalstind og Juklavasskruna, en alpin klassiker i Rosendalsalpene.

 

 

StoreRingstindDette årets fineste tur ble kanskje toppturen på ski til Store Ringstind (2124) i Hurrungane i begynnelsen av juni; en av Norges fineste skitopper.

 

 

henrik soleibotntindBlant mange flotte turer dette året er det kanskje turen til Store Soleibotntind (2083) i august som stikker seg ut som et høydepunkt. Magisk flott vær og vindstille på toppen!

 

 

kyrkjaFlere minnerike turer dette året; bl.a. Dyrhaugsryggen, Galdhøpiggen og Kyrkja, Himmelstigen til Trolltunga og en spenstig tur til Laurdalstind i Rosendal!

 

 

utsikt fannaraakenMange høydepunkt dette året både på Dovrefjell, i Rondane og i Jotunheimen. Kanskje var turen til Fannaråken (2068) i september årets fineste?

 

 

haakon storebjorn veslebjorn2015 ble et år med mange fine turer både vinter og sommer. Toppturer på ski dominerer dette året med mange høydepunkter både i Vossafjell og i Jotunheimen der turen til Storebjørn huskes best. Av fotturer ble kanskje turen til Keipen i Balestrand årets fineste.

 

 

reinetoppenNytt år med mange fabelaktig flotte skiturer, bl.a. i Jordalen med besøk på Skarsnosi og Bakkanosi. Av fotturer huskes kanskje dette året best for turen til Lofoten og de magiske fjellene der oppe!

 

 

rispingenNytt år og nye muligheter.... Hva blir årest fineste tur..?