Nok en søndag gikk turen til Arnanipa. Denne gangen var også Amalie med, og det var veldig kjekt.

Det var mildt og ganske bra vær da vi gikk hjemmefra. Sola kikket også nesten fram innimellom. Likevel var det fremdeles ganske vinterlig fra Åsheim og oppover. Men det litt mildere været hadde gjort stien ganske så mye glattere enn den var på den fine måneskinnsturen som Henrik og pappa var på i går kveld.

På vei oppover var vi nok en gang en tur innom nissens hemmelige hustuft oppunder toppen av fjellet (Blåfjell?). Og som i fjor, var det også i år tydelige spor etter både nissen og Rudolf ...! En ørliten rødnisse satt og passet på huset da vi kom fram (se bilder).

På toppen var det litt kald vind og ca. en minusgrad. Vi skrev navnet i boka og lekte litt i snøfonnene som hadde lagt seg i lehellingerne. Vi smakte på pepperkakene som ligger i kassen og spiste opp resten av tursjokoladen som vi hadde med oss.

På vei ned igjen ble det mye action på den isete og glatte stien; skikkelig kjekt for de minste og litt skummelt for de voksne. Vel nede igjen ble det utpå kvelden gjensyn med nissen, men denne gang var det nissene i Blåfjell på TV...

Noen bilder fra den fine turen: