På  Borgafjell 634 moh

Kort skitur til Borgafjell, eller "Byfjellet" som mange kaller det. Parkerte i Kvamsveien og fulgte den nye private veien som er anlagt her, oppover lia. I veien låg det akkurat nok snø til at jeg kunne spenne på skiene med en gang selv om det ikke var på langt nær nok snø i terrenget så lavt nede. Vel oppe i Bjørndalen økte det på med snøen og det ble riktig flott skiføre oppover. Regnbygene gikk etterhvert over til sludd og snø, vinden frisknet til og sikten ble dårligere og dårligere.

Fant likevel greit fram til toppen og den lille varden. Her er det en liten bok-kasse, men den var helt gjenfrosset og lot seg ikke åpne. Returnerte samme vei; i elendig sikt og i frisk vind. Merkelig følelse å kjøre ned i så tett tåke; man blir usikker på om man faktisk beveger seg og hvor fort man eventuelt beveger seg; det er ingen holdepunkter i terrenget.

Litt lenger nede bedret sikten seg og det ble veldig kjekt å svinge seg utfor! Herlige forhold! Så er det bare å håpe av det ikke blir for mildt framover slik at man kan ta flere slike lettvinte turer i nærområdet.

Noen bilder: