Årets høstferie på Dovrefjell ble vinterlig, selv om kalenderen ikke viste mer enn slutten av september / begynnelsen av oktober. Om det var varmt og fint her oppe bare to uker før , så var det slutt på sommeren nå i alle fall!

Kontrasten var også stor i forhold til fjorårets høstferie , da vi hadde godvær og høye dagtemperaturer nesten hele uken.

Så veldig mange fjellturer ble det ikke denne gangen, men en flott tur langs ringveien over Vålåsjøhøene ble det likevel. Her låg nysnøen slik at man godt kunne spent på seg skiene.

Håkon fikk også vært med Petter på et par jaktturer, men resultatet var heller magert på de turene...

Det ble bl.a. en del kortspill om kveldene, både "krig" og "vri åtteren" ble spilt mye, og Henrik ble etterhvert en kløpper! Kjekt med slikt samvær; det blir ikke like mye av det hjemme der TV, data, internett etc tar mye av tiden...

Vi fikk ryddet litt kratt rundt hytten, likeledes i lia ovenfor hytten. Nå skal det bli fint å kjøre på ski her til vinteren!

Shoppingtur til Oppdal og Dombås stod også på ukens program. Likeledes handleturer til Bjørn Dalen på Dalholen. På vei hjem igjen lørdag, stoppet vi ved Hjerkinnholen og plukket tyttebær - i snøvær!

Søndag når vi skulle reise hjem igjen, var det kommet 10-15 cm nysnø i løpet av natten. Etterhvert blåste det også opp, så det var regelrett vinterføre og dårlig sikt når vi drog avgårde. Veien over både Valdrersflya og Sognefjellet var stengt, så vi returnerte over Strynefjellet hvor det også var snø og isdekke. Men med vinterdekk på bilen gikk det helt greit.

Noen bilder fra årets høstferie: