Oppildnet av gårsdagens flotte skitur til Gulbotn og Trengereidhotten, la vi på ny ut på skitur. Denne gangen tok vi bilen opp til Skulstad. Her er solforholdene på denne tiden av året veldig mye bedre enn på Gulbotn. Dessuten er det omtrent helt fritt for andre folk. Vi kom oss seint avgårde, men fikk likevel noen fine timer i solen.

Og solskinnet kom godt med på en slik kald dag. Minus 9 viste termometeret da vi startet nede ved gården på Søre Skulstad. Noen hadde gått før oss innover, så vi hadde fint spor å gå i til å begynne med. Vi hadde egentlig tenkt oss oppover mot Hananipa, men her var det ingen som hadde gått, så vi fulgte heller skisporet innover mot Holmavatn.

Etter et lite stykke tok vi av fra dette sporet og laget oss vårt eget spor oppover i retning mot Trollabotn. Skiføret var prima selv om det var litt mye løs snø lengst ned. Men når vi gikk denne veien fikk vi beholde solskinnet mye lenger. Litt kald vind blåste det her og der, men det var i grunnen bare friskt og fint. Vi snudde på ca. 500 moh og her oppe hadde snøen begynt å pakke seg noe mer i enkelte skavler.

Nedrennet ble akkurat så flott som vi kunne håpe på. Perfekt styresnø for lange sugende telemarkssvinger! Særlig mye bedre blir det ikke!

 

Og når vi kom ned igjen hadde fullmånen lagt seg perfekt til ro i det blå kveldslyset oppe på ryggen i Trollabotn!

Her er noen bilder fra turen: