Helgen fra 19. - 20. februar ble en strålende opplevelse! Vindstille og sol fra skyfri himmel! Bedre blir det nesten ikke!

Lørdag ble det ikke mer enn en liten tur på Arnanipa. Fin tur, men ikke optimalt på solskinnsdager som denne om vinteren. Stien fra Åsheim ligger nordøstvendt så man får ikke nyte sola mer enn av og til oppover, med unntak av på toppen hvor sola slipper skikkelig til og utsikten er overveldende. Mye folk var ute og gikk denne ettermiddagen, mange kjente fjes å se oppover.

Turen ned igjen gikk i rakettfart; i alle fall for de som hadde vært lure og tatt med seg akebrett. Hardtråkket snø og rene bobsleigh-banen! Mye gøy!

 

Søndag mannet vi oss opp til en skitur. Årets første faktisk...  For å unngå kø og trengsel, tok vi turen øverst opp i Bergsdalen. Fra gården ved Småbrekke går det en flott skiløype oppover mot Moastølen og videre opp Moadalen mot Småbrekkebukken. Kaldt og fint i luften, men litt vanskelig skareføre nederst. Lenger oppe var det finere føre og det ble et herlig nedrenn!

Mye snø i fjellet, sikkert nærmere to meter oppe ved Moastølen. Får likevel håpe mildværet som er meldt senere i uken kommer med mer snø slik at skiføret der oppe blie enda bedre!

Noen bilder fra helgens turer: