Lørdag 19.4.2008 ble nok en drømmedag.Vi reiste til Myrkdalen og Vikafjell. Åse, Ane og Håkon ville stå på slalomski i Myrkdalen (Voss fjellandsby), mens pappa og Henrik drog til Vikafjellet for å gå en tur på ski.

Det er rikelig med snø i disse traktene; veien opp til parkeringen (omtrent ved fylkesgrensen) var som å kjøre i en hvit tunell.

Det var ganske kjølig i luften når vi kom opp i 11-tiden, men i solen var det varmt. Absolutt vindstille; ikke så mye som en liten trekk en gang. Vi gikk et lite stykke før vi lagde oss en snøsofa, og her satt vi lenge og såg på toppene rundt omkring og alle folkene som var på tur. Bjørndalskamben fikk mange besøk i dag!

Litt ut på ettermiddagne gikk vi en tur nord-vestover. Selv såpass seint på ettermiddagen var føret supert; lett fin styresnø på toppen; perfekt for telemarksvinger!

I halv fem tiden reiste vi ned til Myrkdalen igjen og plukket opp de andre. Ane hadde hatt en super dag i bakken enda hun ikke hadde stått på slalomski før. Veldig bra! :-)

Håkon imponerte stort med å kjøre baklengs ned en av bakkene. Twin-tip er kjekt! Det var også kjendiser i bakken; Andreas Håtveit var der for å spille inn reklamefim for Nike. Hoppet de lekte seg på var stort!

I morgen går turen til Hamlagrø!

Noen bilder fra turen: