3. juledag bestemte vi oss for å dra en tur til Skulstad og rusle oppover mot Hananipa. Vi hadde sett at det var litt snø oppunder toppen fra turen vi hadde på Arnanipa dagen før. Vi tok derfor med oss noen små akebrett i håp om at vi kanskje skulle få prøve litt av vinterens gleder.

Amalie ble med oss i dag, og som alltid er det kjekt når hun blir med. Været var strålende, og selv om solen står lavt på himmelen på denne tiden av året, så ligger stien til Hananipa badet i sol absolutt hele veien. Turen opp er lettgått på fin sti. Særlig det siste halvdel av turen - etter at man kommer opp fra den trange bekkedalen fra vannet - er veldig fin å gå.

Og sannelig så var det noen fine fonner å ake på helt oppe på toppen av fjellet. Snøen var isete og knallhard, så akebrettene fikk virkelig fart på seg. Det ble utallige turer opp og ned et par av de bratte fonnene, og vi ga oss ikke før sola forsvant bak Gulfjellstoppen.

Turen ned igjen gikk som en lek, og vi var ikke framme ved bilen igjen før det begynte å mørkne. Da smakte det med resten av saften og tursjokoladen!

Noen bilder fra turen: