På tiårets siste dag la vi nok en gang turen til Skulstad for å gå på ski i det flotte været. Også i dag var det riktig kaldt med minus 10 ved start fra bilen når vi startet turen.

I dag hadde vi tenkt oss oppover mot Hananipa. Føret var prima; blå swix, kakao i sekken og godt humør. Vi var litt usikker på hvor det ville være best å gå på ski - sommerstien regnet vi som uaktuell. Vi prøvde oss oppover en av ryggene fra demningen, og kom oss - etter mye strev i bratt lende - etterhvert opp i litt lettere terreng; over tregrensen.

Turen opp denne bratte lien i dyp, tung løssnø gikk utrolig bra; ingen sure miner verken fra unger eller voksne. Dette lover bra for senere skiturer denne vinteren!

Men tiden gikk fort, og vi skjønte fort at å nå dagens mål - toppen på Hananipa - ikke var realistisk om vi skulle nå hjem igjen til pinnekjøtt, julebukk m.m. Oppe på platået før selve toppyramiden snudde vi derfor om og kjørte nedover mot vannet igjen. Utrolig flott nedrenn; pudder, pudder, pudder!

Terrenget her oppe er veldig preget av små hauger og kuler; rene kulekjøringen! Dette er veldig spennende fordi man ikke helt vet hva som skjuler seg bak neste haug på vei nedover! Men som regel er det farbart, og med dagens supre føre er det egentlig bare å la det stå til! Mye lått og løye på veien nedover! Virkelig kjekt for både liten og stor!>

Nede ved vannet igjen rotert vi oss litt bort, men kom fort innpå farbar vei igjen. Alt i alt en knall avslutning på et begivenhetsrikt tiår!

GODT NYTT ÅR!

Bilder fra turen: