I dag ble det endelig tid til å komme seg på Arnanipa igjen. Været var ganske bra; rundt null grader hjemme og 2-3 minusgrader på toppen. Litt overskyet, men det lille regnværet vi hadde på morgenkvisten hadde heldigvis passert.

Vi bestemte oss for å gå opp "Blåløypen" siden det var lenge siden vi hadde tatt den turen. Heldigvis hadde vi med oss en liten foldesag, for på flere steder hadde mindre trær falt over stien og gjort det vanskelig å komme fram.

Etterhvert som vi kom oss oppover, hadde det også lagt seg et bitte lite snølag på bakken. Det var ganske glatt her og der, men kjekt å skli litt og kunne få kaste noen snøballer på pappa...

Vi tok turen innom Nissens hus oppunder Arnanipa, og jammen viste ikke nissefar seg fram for oss et par ganger. Akkurat som i fjor! I alle fall kan vi se han på noen av bildene, selv om det ikke var like lett å få øye på han i levende live der oppe. Men vi oppførte oss fint, så kanskje det blir noen pakker fra nissen i år og?

 

I år som i fjor hadde noen snille folk lagt en pepperkakeboks i kassen på toppen. En kakebit smakte godt mens vi signerte oss inn i boken. Vi gikk videre bort til utsiktsplassen, og nede på Øyrane Torg begynte det å fylle seg opp med biler; mange muligheter til å handle i disse førjulstider.

Mye lått og løye på turen ned igjen; og jammen var det glatt på stien her og der. Cherrox-sko med polerte såler gir ikke mye feste, eller hva Henrik?

Her er et lite knippe bilder fra turen. Om du ser godt etter, så skal du kunne få øye på nissen et par steder...!