Etter litt mildvær og regn midt i uka kom vinteren tilbake igjen nå i helga. Lørdag kveld kom det en del snø og søndag morgen vare det rene vinteridyllen ute. Masse tørr, fin puddersnø. Ikke bare kjekt med all snøen; før vi kunne gjøre så særlig mye annet, måtte plassen utenfor huset måkes!

Etter at den jobben var gjort, pakket vi litt i sekken og la i vei oppover. Vi burde vel tatt fram skiene, men tiden ble litt knapp; vi ventet besøk litt utpå ettermiddagen.

Noen hadde gått foran oss i stien oppover, så det var ganske lett og fint å gå. Det var også noen skispor oppover; ikke så fryktelig mye snø, men med en fin såle under så er det ikke så stor fare for at steiner og røtter lurer like under snøen lenger.

Vi somlet oss oppover, koste oss i snøen og gledet oss til nedrenn på akebrett. Det var kaldt oppe ved postkassen; -10 °C og en litt sur vind. Oppholdet på toppen ble derfor kort.

 

Og som vi håpte på ble turen ned igjen en gøyal opptur! Selv om det var ganske mye snø, så gikk det fort nedover i de bratteste partiene.

Turen fikk en skikkelig finale ned Åsheimsveien; susende fart på akebrettene!

Noen bilder fra turen, tatt med telefonen denne gangen...: